DYNO LAKE

PESCUIT ȘI RELAXARE ÎN CELE MAI BUNE CONDIȚII

Ce este DYNO LAKE?

Dyno Lake este o amenajare piscicolă situată în județul Călărași, comuna Frumușani, sat Pasărea. Este situată la doar 25 de km de municipiul București, pe drumul către Oltenița (ieșirea prin Popești-Leordeni), un drum excelent din punct de vedere tehnic. Practic este foarte simplu de ajuns la Dyno Lake, căci, de la șoseaua principală, un viraj la stânga vă aduce direct pe baltă, pe un drum privat, construit de administrația Dyno Lake, din asfalt frezat, practicabil pe orice condiții meteo.

Oferta Dyno Lake

Standul de pescuit pe Dyno Lake, sectoarele A – B, conține următoarele facilități: cabană 25mp (2 paturi, saltea, ușă termopan, izolată termic), o masă cu 4 scaune, umbrelă mare, spray antiseptic.

GRATUIT, pe bază de predare-primire:

 • saltea tip cradle marca Fox – preț 850 lei;
 • un minciog marca Fox – preț 385 lei;
 • sling marca Fox – preț 290 lei
  N
  PESCUIT
  N
  RELAXARE
  N
  COMPETIȚIE
  N
  PROIECT UNIC

  Vrei să te relaxezi și în același timp să fii în competiție?

  Dyno Lake este locul potrivit!

  Pescuit și relaxare în cele mai bune condiții. Un proiect unic în România, Dyno Lake își propune să satisfacă cele mai exigente cerințe ale celor mai iscusiți pescari fie că dorința lor este să se relaxeze ori să faca o adevărată competiție între colegii de pescuit.

  Cum ne găsești?

  Dyno Lake - unul dintre cele mai bune locuri de pescuit din preajma Bucurestiului poate fi gasit folosind urmatoarele date de contact:

  e-Mail

  rezervari@dynolake.com

  Sună